Les Filles en Roses

Altijd al willen weten hoe er in enkele minuten stralend uit te zien? Wil je je gewoon even laten opmaken bij je thuis of op je evenement? Make-up artieste Sybille De Beuckelaer en ik maken het allemaal mogelijk.

Schoonheid zit vanbinnen, maar wij willen je tonen dat make-up je extra laat stralen of zelfvertrouwen een boost kan geven. Met dit in gedachten begonnen we privé-workshops te geven en later publieke workshops in luxueuze hotels te Brussel en Antwerpen.

Je kan niet alleen bij ons terecht voor make-up workshops, maar wij komen ook naar je evenement met onze make-up bar waar je gasten zich kunnen laten verwennen met een stralende make-up.

Bekijk hieronder de eerst volgende publieke workshops of de verschillende mogelijkheden voor een privé-workshop.

Publieke workshops

Momenteel zijn er geen publieke workshops gepland.

Privé workshops

Een make-up workshop bij je thuis, tijdens een evenement of op kantoor.

Formule 1

Make-up workshops voor privé-personen

Minimum 5 personen, maximum 15 personen.
Duurtijd: 2 uur

Ideaal voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon een leuke avond met vriendinnen! Je kiest uit standaard workshops of je stelt er zelf één samen. Alles gebeurt stap voor stap. Wij geven een demo en daarna is het aan jullie. Sybille en ik begeleiden jullie persoonlijk bij elke stap. Wij voorzien alles van make-up tot spiegels, borstels en handdoekjes.

Formule 2

Make-up workshop voor personeel

Minimum 5 personen, maximum 15 personen.

Je medewerkers zijn het uithangbord van je bedrijf. Een eerste indruk is belangrijk! Zij moeten perfect voor de dag komen. Wij leren hen hoe zij door middel van styling en make-up je bedrijf correct vertegenwoordigen. Deze workshops worden zowel voor vrouwen als mannen georganiseerd.

Formule 3

Make-over day voor privé-personen en bedrjiven

Minimum 5 personen, maximum 15 personen.

Wat is er leuker dan met je collega’s of vriendinnen een volledige make-over te krijgen? Sybille en ik geven je een volledig nieuwe look, hierbij zorgen we er voor dat elke dame een make-up en kapsel krijgt afgestemd op jouw persoonlijke stijl.

Eventueel ook mogelijk om de make-over hairstyling te combineren met een make-up workshop.

Formule 4

Make-up bar voor al je evenementen

Maximum 20 personen per uur.

Sybille en ik stellen een make-up bar op waar je gasten/klanten terecht kunnen voor make-up touch-ups en daarnaast persoonlijk make-up advies.